به گزارش هرمیزان، نازنین زهرا چوپانی، نوجوان ورزشکاری که با وجود محدودیت بینایی، با ارادهای ستودنی مسیر پیشرفت را طی کرده است، امروز با همراهی مربی خود خانم بامشاد از انجمن نابینایان و کمبینایان هرمزگان، برای حضور در رقابتهای مهم انتخابی تیم ملی عازم خرمآباد شد.
این رقابتها، مرحلهای سرنوشتساز در مسیر تشکیل تیم ملی دو و میدانی جانبازان و معلولین است؛ تیمی که قرار است در مسابقات پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی نماینده ایران باشد
.محمد جاودان، مدیر انجمن نابینایان و کمبینایان استان هرمزگان اظهار داشت:«نازنین زهرا پس از هفت مرحله اردوی تخصصی و تمرینات مداوم، به آمادگی مناسبی رسیده است. امیدواریم او بتواند رکورد هدفگذاریشده را در این رقابتها تکرار کرده و جواز حضور در ترکیب نهایی تیم ملی را کسب کند.»
وی با اشاره به اهمیت این رقابتها افزود:«منتخبین این مرحله، پس از ارزیابیهای فنی فدراسیون، برای حضور در بازیهای پاراآسیایی دبی اعزام خواهند شد. درخشش نازنین زهرا، افتخار بزرگی برای استان هرمزگان و الگویی درخشان برای نوجوانان با نیازهای ویژه خواهد بود.»جامعه ورزشی هرمزگان، با امید به درخشش این دختر پرتلاش، چشمانتظار بازگشت او با افتخار از این میدان سخت اما مهم است.