تاریخ : شنبه, ۴ مرداد , ۱۴۰۴ Saturday, 26 July , 2025
0

درخشش کارخانه خوراک آماده دام و طیور سپید بستک در سطح ملی / تنها واحد تولیدی از هرمزگان در بین ۵۰ کارخانه برتر کشور

  • کد خبر : 3794
  • 03 مرداد 1404 - 18:19
درخشش کارخانه خوراک آماده دام و طیور سپید بستک در سطح ملی / تنها واحد تولیدی از هرمزگان در بین ۵۰ کارخانه برتر کشور

براساس اعلام رسمی انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران، کارخانه خوراک آماده دام و طیور سپید بستک موفق شد در تیرماه ۱۴۰۴ در بین ۵۰ کارخانه برتر کشور از نظر فروش خوراک آماده مرغ گوشتی در سامانه بازارگاه، رتبه هشتم را کسب نماید.

به گزارش هرمیزان و براساس اعلام رسمی انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران، کارخانه خوراک آماده دام و طیور سپید بستک موفق شد در تیرماه ۱۴۰۴ در بین ۵۰ کارخانه برتر کشور از نظر فروش خوراک آماده مرغ گوشتی در سامانه بازارگاه، رتبه هشتم را کسب نماید.

این کارخانه، تنها واحد تولیدی از استان هرمزگان است که نام آن در این فهرست ملی به چشم می‌خورد.افتخاری ارزشمند برای صنعت دام و طیور استان و بویژه شهرستان بستک.

سعدالله رحمانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک گفت: این موفقیت، حاصل تلاش پیوسته، مدیریت حرفه‌ای و تعهد مجموعه سپید بستک در تامین مستمر، باکیفیت و به‌ موقع خوراک دام و طیور در منطقه جنوب کشور است.

وی ضمن تبریک به مدیران و کارکنان این کارخانه، از این دستاورد ارزشمند حمایت نموده و آن را نمونه ‌ای از ظرفیت‌ های تولیدی بخش خصوصی در منطقه دانست.

لینک کوتاه : http://hormizan.ir/?p=3794

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.