تاریخ : سه شنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Tuesday, 29 April , 2025
3

جزیره فارور به اینترنت پرسرعت مجهز شد

  • کد خبر : 1257
  • 25 مرداد 1402 - 18:59
جزیره فارور به اینترنت پرسرعت مجهز شد
استاندار هرمزگان از وصل شدن جزیره فارور بزرگ به شبکه اینترنت نسل چهارم خبر داد.

به گزارش هرمیران، مهدی دوستی صبح امروز با اعلام این خبر گفت: برای اتصال جزیره فارور بزرگ به شبکه ملی اطلاعات حدود ۴۵ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده است‌.

وی افزود: هم اکنون اینترنت نسل چهارم در این جزیره قابل دسترسی است و ساکنین جزیره می‌توانند از این امکان استفاده کنند.

استاندار هرمزگان، عنوان کرد: یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم توسعه خدمات در تمام نقاط ایران عزیز است و بر همین اساس همواره تلاش کرده‌ایم که همه نقاط استان را به زیرساخت‌های خدماتی مجهز کنیم.

دوستی تأکید کرد: از دیگر طرح‌های ماندگار دولت در حوزه‌ی اینترنت اتصال جزایر سه گانه با فیبر نوری به سرزمین اصلی بود که از بستر دریا و با ۱۷۶ میلیارد تومان اعتبار انجام شد.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، عنوان‌کرد: دولت سیزدهم، دولتی صادق‌الوعد است و ماهیانه روستاهای بسیاری در مناطق محروم و دور از مرکز استان به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شوند مسئله‌ای با جدیت دنبال می‌شود‌.

جزیره فارور در قسمت شمال غربی جزیره ابوموسی واقع شده‌است و حدود ۳۶ مایل دریایی تا شهرستان ابوموسی و ۱۴۹ مایل دریایی تا بندرعباس فاصله  دارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://hormizan.ir/?p=1257

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.