تاریخ : سه شنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Tuesday, 29 April , 2025
2

قرارداد احداث بزرگترین چرخ و فلک کشور در بندرعباس به امضا رسید

  • کد خبر : 1294
  • 02 شهریور 1402 - 15:03
قرارداد احداث بزرگترین چرخ و فلک کشور در بندرعباس به امضا رسید
قرارداد احداث بزرگترین چرخ و فلک کشور در بندرعباس بین شهرداری بندرعباس و گروه صنعتی مهندسی سلگی به امضا رسید.

به گزارش هرمیزان، شهردار بندرعباس صبح امروز (دوم شهریورماه) در جمع خبرنگاران، افزود: امروز دور هم جمع شده‌ایم تا برای برآورده‌شدن آرزوی ۴۳ ساله‌ی مردم بندرعباس، گامی بلند برداریم و قرارداد شهربازی بندرعباس را منعقد کنیم.

مهدی نوبانی تصریح کرد: این شهربازی توسط گروه صنعتی مهندسی، سلگی اجرا خواهد شد که سابقه و تجربه‌ی ساخت ۲۳ شهربازی بزرگ را در کلانشهرهای کشور مانند تهران، تبریز، یزد و … را دارد.

شهردار بندرعباس، عنوان‌کرد: بنا است بزرگترین چرخ و فلک ایران با ارتفاع ۸۲ متر و ۲۸ کابین ۸ نفره در ۲۴ ماه ساخته شود.

نوبانی اظهار کرد: بزرگترین چرخ و فلک کشور هم‌اکنون در شهر بوشهر احداث شده است که دارای ۷۲ متر طول است و چرخ و فلک بندرعباس بسیار بزرگ‌تر از آن خواهد بود.

وی با بیان اینکه هر دور این چرخ و فلک ۲۵ تا ۳۰ دقیقه، زمان می‌برد، خاطرنشان کرد: این چرخ و فلک در بوستان‌های دولت و غدیر در زمینی به مساحت دو هکتار احداث خواهد شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://hormizan.ir/?p=1294

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.