تاریخ : دوشنبه, ۲۲ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Monday, 12 May , 2025
2

تامین آب پایدار ۵۸ روستا با آب‌شیرین‌کن‌های جدید

  • کد خبر : 1581
  • 24 مهر 1402 - 20:31
تامین آب پایدار ۵۸ روستا با آب‌شیرین‌کن‌های جدید
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: ۵۸ روستا در قالب ۵۳ هزار و ۸۲۲ نفر جمعیت در این استان از ظرفیت جدید آب شیرین‌کن‌ها بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش هرمیزان، عبدالحمید حمزه‌پور صبح امروز (بیست و چهارم مهرماه) اظهار کرد: برای نیاز آبی ۵۸ روستا، ۱۷ هزار و ۵۰۰ مترمکعب ظرفیت جدید شیرین سازی در قالب احداث و توسعه ۶ سایت آب شیرین‌کن انجام شده است.

وی بیان کرد: ارزش سرمایه‌گذاری برای وارد مدار شدن این میزان آب تولیدی، پنج‌هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال است که باعث پایداری آب مناطق تحت پوشش در شهرستان‌های بندرعباس، قشم، سیریک، بستک و جزیره تُنبِ بزرگ خواهد شد.

مدیرعامل آبفای هرمزگان اظهار کرد: زیرساخت این میزان ظرفیت جدید در استان هرمزگان فراهم شده است و در آئینی رسمی تا آخر پاییز امسال وارد مدار تولید خواهد شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://hormizan.ir/?p=1581

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.