تاریخ : سه شنبه, ۶ خرداد , ۱۴۰۴ Tuesday, 27 May , 2025
0

پرسپولیس قهرمان مسابقات دومینوی استان هرمزگان شد

  • کد خبر : 3487
  • 01 خرداد 1404 - 23:31
پرسپولیس قهرمان مسابقات دومینوی استان هرمزگان شد
نخستین دوره مسابقات دومینو جایزه بزرگ استان هرمزگان، با قهرمانی تیم پرسپولیس به پایان رسید.

به گزارش هرمیزان، صادق یوسفی‌یگانه، مسئول کمیته دومینوی هرمزگان، شامگاه پنجشنبه اول خرداد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به رقابت هیجان‌انگیز ۱۶ تیم برتر استان، اعلام کرد: تیم پرسپولیس متشکل از حسن جعفری و عمادالدین جعفری با درخشش در تمام مسابقات خود، موفق شدند بدون شکست و با ۶ پیروزی، عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات را به دست آورند و ۲۰۰ امتیاز ارزشمند کسب کنند.

یوسفی یگانه اظهار کرد: در این مسابقات که تیم‌هایی همچون دانشگاه پیام نور باغشهر فین، کهکشانی‌ها، تراکتور، استقلال و دیگر تیم‌های مطرح استان حضور داشتند، تیم دانشگاه پیام نور باغشهر فین با ترکیب محمود طاهری زاده و امیرحسین سروَری با عبور از دیدارهای حساس و پرهیجان، به دیدار نهایی راه یافت اما در جدالی تماشایی مغلوب پرسپولیس شد و با کسب ۸۰ امتیاز، نایب قهرمان مسابقات شد.

وی افزود: تیم کهکشانی‌ها با حضور مهدی طاهری و صالح فداغی پس از بازی‌های نزدیک و کسب عنوان سوم، ۴۰ امتیاز به جمع امتیازات خود اضافه کرد. تیم تراکتور با عملکردی درخشان در مرحله گروهی، پس از شکست در دیدارهای پایانی، به عنوان چهارم و ۱۰ امتیاز دست یافت.

یوسفی‌یگانه، هدف از برگزاری این رقابت‌ها را ترویج بازی‌های خلاقانه و تقویت روحیه کار تیمی در میان جوانان استان عنوان کرد و افزود: استقبال تیم‌ها و رقابت نزدیک میان شرکت‌کنندگان، نویدبخش آینده‌ای روشن برای دومینو در هرمزگان است.

این دوره از مسابقات با حضور تیم‌های پرانرژی و استعداد در سالن مرکز رشد جهاد دانشگاهی هرمزگان برگزار شد و تیم‌های برتر جوایز و امتیازات ویژه‌ای دریافت کردند.

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://hormizan.ir/?p=3487

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.