به گزارش هرمیزان ، بعبدالله گیتی منش عصر چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: حدود نیمی از جایگاه های عرضه بنزین شهر بندرعباس به تعداد هفت جایگاه مجاز به عرضه بنزین پنج هزار تومانی هستند که این تعداد پیش از این تنها یک چهارم نازل هایشان دارای کارت سوخت آزاد یا اضطراری بودند.
وی ادامه داد: طی روزهای اخیر صف های طولانی برای بنزین موجب گله مندی برخی شهروندان شده بود که بر این اساس تعداد کارت های اضطراری این هفت جایگاه به صورت جهشی افزایش یافت.
مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه هرمزگان اضافه کرد: در حال حاضر تمام نازل های این هفت جایگاه می توانند به صورت همزمان، با استفاده از کارت سوخت اضطراری، بنزین را در اختیار رانندگان خودروهای فاقد کارت سوخت قرار دهند و شهروندان در صورت مشاهده تخلف، موارد را به ناظران شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه هرمزگان اعلام کنند.
وی یادآور شد: جمع بندی ها نشان می دهد برای حل این مشکل باید اقدامات اساسی تری در سطوح ملی انجام شود که استاندار هرمزگان با جدیت در حال پیگیری این موضوع است.
به گفته گیتی منش، با توجه به شرایط جغرافیایی و اقلیمی، نسخه سهمیه ای سراسری کشور (ماهانه ۶۰ لیتر بنزین یکهزار و ۵۰۰ تومانی و ۷۰ لیتر بنزین سه هزار تومانی) پاسخگوی نیاز مردم این استان گرمسیری نیست و استاندار هرمزگان طی مکاتباتی خواستار در نظر گرفتن شرایط ویژه این استان و افزایش سهمیه سوخت خودروها و همچنین افزوده شدن سهمیه بنزین پنج هزار تومانی به کارت شخصی خودروهای پلاک هرمزگان است.
