تاریخ : سه‌شنبه, ۲۰ مرداد , ۱۴۰۵ Tuesday, 11 August , 2026
0

آبیار: اعتبار یک دهیاری جاسک گاهی ۲۰ برابر آموزش و پرورش است

  • کد خبر : 7170
  • 20 مرداد 1405 - G:59
آبیار: اعتبار یک دهیاری جاسک گاهی ۲۰ برابر آموزش و پرورش است
به گزارش هرمیزان، ابراهیم آبیار عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران شهرستان جاسک که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این نشست تقدیر از خبرنگاران و تبریک روز خبرنگار و همچنین بیان مسائل و مشکلات آموزش و پرورش جاسک و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها برای کمک به حل این مشکلات است.

به گزارش هرمیزان، ابراهیم آبیار عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران شهرستان جاسک که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این نشست تقدیر از خبرنگاران و تبریک روز خبرنگار و همچنین بیان مسائل و مشکلات آموزش و پرورش جاسک و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها برای کمک به حل این مشکلات است.

وی افزود: اگرچه شاخص‌ها، آمار و ارقام نشان می‌دهد که وضعیت آموزش و پرورش جاسک تا حدودی بهتر شده است، اما من به عنوان مدیر این مجموعه از شرایط موجود رضایت ندارم و معتقدم هنوز مسائل و مشکلات زیادی وجود دارد که باید برطرف شود.

مدیر آموزش و پرورش جاسک با اشاره به مهم‌ترین مشکلات این حوزه، بیان کرد: ترک تحصیل، بازماندگی از تحصیل، آسیب‌های اجتماعی، وسعت منطقه و کمبود نیروی انسانی از جمله مشکلات آموزش و پرورش جاسک است و اگر بخواهیم همه مسائل را نام ببریم، شاید بتوان درباره آن ۱۰ صفحه نوشت.

آبیار ادامه داد: من ۲۸ سال سابقه کار دارم و اکنون در سال بیست‌ونهم خدمت هستم و مدیریت و اداره مجموعه‌ای مانند آموزش و پرورش بدون امکانات و اعتبارات مالی واقعاً کار سختی است.

وی با اشاره به محدودیت اعتبارات آموزش و پرورش جاسک، گفت: برای نمونه روز گذشته دو دستگاه خودروی ما خراب شد و هزینه تعمیرات آنها ۹۸ میلیون تومان شد. اعتبارات دولتی آموزش و پرورش بسیار محدود است و ممکن است اعتبار یک دهیاری در یک روستا ۱۰ یا حتی ۲۰ برابر اعتبارات ما باشد.

مدیر آموزش و پرورش جاسک، تصریح کرد: اگر کمک‌های شورای آموزش و پرورش، شخص فرماندار و خیران عزیز نباشد، اداره مجموعه‌ای با این وسعت واقعاً دشوار است.

آبیار با اشاره به گستردگی مجموعه آموزش و پرورش جاسک، گفت: آموزش و پرورش این شهرستان دارای ۱۷۲ مدرسه و حدود یک‌هزار نفر پرسنل است و اداره چنین مجموعه‌ای با توجه به وسعت جاسک و محدودیت منابع مالی نیازمند همراهی و حمایت است.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت خبرنگاران برای انعکاس مشکلات، اظهار کرد: انتظار من این است که دست یاری به سمت خبرنگاران دراز کنیم تا با کمک و همفکری یکدیگر بتوانیم مشکلات را اولویت‌بندی و برای حل آنها اقدام کنیم.

مدیر آموزش و پرورش جاسک یکی از اولویت‌های مهم این حوزه را موضوع ترک تحصیل عنوان کرد و افزود: پیشنهاد تشکیل اتاق فکر بازنشستگان آموزش و پرورش نیز مطرح شده است و خود من سال گذشته این طرح را ارائه کردم تا مکانی در نظر گرفته شود و روزهای پنجشنبه بازنشستگان در آن حضور پیدا کرده و از تجربیات و ظرفیت آنها برای حل مشکلات استفاده شود.

آبیار با بیان اینکه آموزش و پرورش جاسک بدون مشکل نیست، گفت: اگر بگویم همه چیز در آموزش و پرورش عالی است و هیچ مشکلی نداریم، درست نیست. خوشحال می‌شوم مسائل و مشکلات خود را مطرح و با کمک خبرنگاران و رسانه‌ها به شکل درست منعکس کنیم.

وی ادامه داد: انتظار دارم خبرنگاران به کمک آموزش و پرورش بیایند و مسائل را با همفکری یکدیگر به شکل صحیح انعکاس دهند، چرا که انعکاس درست مسائل می‌تواند به حل آنها کمک کند.

مدیر آموزش و پرورش جاسک با اشاره به مشکلات راه‌های دسترسی به برخی مناطق شهرستان، بیان کرد: مشکلات راه دسترسی به روستاهای حوزه پرکوه، جگین بالا و سایر مناطق صعب العبور اگر توسط خبرنگاران پیگیری، مستندسازی و منعکس شود، قطعاً مسئولان در بندرعباس و تهران نیز در جریان قرار گرفته و برای حل این مسائل به مجموعه آموزش و پرورش کمک خواهند کرد.

آبیار بر ضرورت افزایش تعامل میان آموزش و پرورش و رسانه‌ها تأکید کرد و گفت: جا برای کار بسیار زیاد است و باید تلاش و کار بیشتری انجام دهیم. نتایج فعالیت‌های آموزش و پرورش نیز همیشه به سرعت قابل مشاهده نیست و ممکن است آثار آن در آزمون‌ها، قبولی‌ها و حتی زندگی افراد در آینده خود را نشان دهد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با افزایش تعامل و همکاری میان آموزش و پرورش و رسانه‌ها، مسائل و مشکلات این حوزه در شهرستان جاسک کاهش یابد.

در پایان این نشست، از خبرنگاران فعال شهرستان جاسک به پاس یک سال تلاش و زحمات آنان در عرصه اطلاع‌رسانی و انعکاس اخبار و مسائل شهرستان از سوی مدیر آموزش و پرورش جاسک تجلیل به عمل آمد.

لینک کوتاه : https://hormizan.ir/?p=7170

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.