تاریخ : چهارشنبه, ۲۱ مرداد , ۱۴۰۵ Wednesday, 12 August , 2026
1

نفیسی: بندر گوگسر قابلیت تبدیل به دروازه تجارت هرمزگان با عمان را دارد

  • کد خبر : 7228
  • 21 مرداد 1405 - G:24
نفیسی: بندر گوگسر قابلیت تبدیل به دروازه تجارت هرمزگان با عمان را دارد
به گزارش هرمیزان، احمد نفیسی در سفر به شهرستان جاسک با حضور فرماندار شهرستان، فرمانده سپاه، فرمانده انتظامی و مرزبانی و رئیس شرکت نفت شهرستان، وضعیت سوخت‌رسانی و نحوه توزیع سوخت را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش هرمیزان، احمد نفیسی در سفر به شهرستان جاسک با حضور فرماندار شهرستان، فرمانده سپاه، فرمانده انتظامی و مرزبانی و رئیس شرکت نفت شهرستان، وضعیت سوخت‌رسانی و نحوه توزیع سوخت را مورد بررسی قرار داد.

در این بازدید مسئولان با حضور در جایگاه‌های سوخت سطح شهرستان روند سوخت‌رسانی، نحوه توزیع و مشکلات و موانع موجود را از نزدیک بررسی کردند و بر پیگیری و رفع مشکلات در راستای بهبود خدمات‌رسانی به شهروندان تأکید شد.

در ادامه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان به همراه مسئولان مذکور و بخشدار لیردف از اسکله گوگسر در بخش لیردف بازدید کرد.

احمد نفیسی در حاشیه این بازدید، اظهار کرد: اسکله گوگسر ظرفیت و پتانسیل بسیار خوبی برای شرق هرمزگان دارد و می‌توان از طریق این بندر زمینه صادرات و واردات با کشورهای حوزه خلیج فارس را فراهم کرد.

وی افزود: یکی از نزدیک‌ترین نقاط کشور به عمان بندر گوگسر است و فعال شدن این اسکله می‌تواند زمینه رونق اقتصادی و توسعه منطقه را فراهم کند.

معاون استاندار هرمزگان بر پیگیری جدی برای فعال‌سازی ظرفیت‌های اسکله گوگسر تأکید کرد و گفت: این موضوع با هدف استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری منطقه به صورت جدی دنبال می‌شود.

گفتنی است، بندر گوگسر در بخش لیردف واقع در شهرستان جاسک و شرقی‌ترین منطقه استان هرمزگان قرار دارد و شغل عمده مردم این منطقه صیادی و فعالیت‌های مرتبط با دریا است.

لینک کوتاه : https://hormizan.ir/?p=7228

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.