تاریخ : دوشنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Monday, 28 April , 2025
3

راه اندازی خط مسافری بندر شهید حقانی بندرعباس به جزیره بوموسی

  • کد خبر : 785
  • 18 آبان 1401 - 13:17
راه اندازی خط مسافری بندر شهید حقانی بندرعباس به جزیره بوموسی
امروز و برای نخستین بار فعالیت خط مسافری بندر شهید حقانی بندرعباس به مقصد جزیره بوموسی آغاز شد.

به گزارش هرمیزان، حمیدرضا محمدحسینی مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان گفت:با پیگیری و هماهنگی صورت گرفته از سوی فرمانداری جزیره بوموسی و دفتر هماهنگی امور توسعه جزایر استانداری هرمزگان امروز و برای نخستین بار فعالیت خط مسافری بندر شهید حقانی به مقصد جزیره بوموسی آغاز شد.

وی تصریح کرد: فعلا دو سفر دریایی در طول هفته در این مسیر انجام می‌شود و در صورت استقبال مسافران تعداد سفرها افزایش خواهد یافت.

محمدحسینی ادامه داد: فاصله بین بندر شهید حقانی تا جزیره بوموسی حدود ۱۱۰ مایل دریایی است که به طور متوسط یک شناور مسافری در زمان ۵ تا ۶ ساعت این مسیر را طی می‌کند.

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان با اشاره به وجود ظرفیت‌های بالقوه و وجود زیرساخت‌های مناسب گردشگری و تفریحی در استان خاطرنشان کرد: راه‌اندازی این خط مسافری سبب رونق گردشگری و توسعه اقتصادی خواهد شد.

بندر شهید حقانی بندرعباس به عنوان بزرگترین پایانه مسافری دریایی کشور در مسیرهای دریایی قشم، هرمز و لارک نیز فعالیت دارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://hormizan.ir/?p=785

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.