تاریخ : سه‌شنبه, ۷ مهر , ۱۴۰۵ Tuesday, 29 September , 2026
♥1

دادستان جاسک: ساماندهی اداره بندر و گمرک تسریع شود

  • کد خبر : 9486
  • 07 مهر 1405 - G:03
دادستان جاسک: ساماندهی اداره بندر و گمرک تسریع شود
به گزارش هرمیزان، محمدجواد پارسانیا در بازدید از اداره بندر و دریانوردی و گمرک جاسک بر لزوم بهبود زیرساخت‌های این مجموعه تأکید کرد.

به گزارش هرمیزان، محمدجواد پارسانیا در بازدید از اداره بندر و دریانوردی و گمرک جاسک بر لزوم بهبود زیرساخت‌های این مجموعه تأکید کرد.

وی ضمن انتقاد از کندی روند ساماندهی مجموعه‌های موجود در اداره بندر پس از حملات خصمانه دشمن، اظهار کرد: مدیران متولی شهرستانی و استانی باید در این زمینه تلاش خود را دو چندان کرده و اقدامات مؤثر و لازم را انجام دهند.

دادستان عمومی و انقلاب جاسک همچنین بر تسریع در خارج کردن موتور و لاشه شناورهای غرق شده که در جریان جنگ مورد اصابت قرار گرفته‌اند، تأکید کرد و گفت: در این خصوص باید فوراً اقدامات لازم انجام شود.

پارسانیا در ادامه دستورات لازم را برای تسریع در ترخیص کالاها و جلوگیری از ماندگاری کالا در گمرک و همچنین ساماندهی فوری انبار اداره بندر صادر کرد.

وی تأکید کرد: اجرای دستورات صادر شده به صورت مستمر رصد خواهد شد و در صورت ترک فعل متولیان برابر مقررات اقدام می‌شود.

لینک کوتاه : https://hormizan.ir/?p=9486

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.