تاریخ : سه‌شنبه, ۲۴ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 15 September , 2026
0

ضرورت هماهنگی دستگاه‌ها برای بارش‌های سنگین در قشم

  • کد خبر : 8787
  • 24 شهریور 1405 - G:18
ضرورت هماهنگی دستگاه‌ها برای بارش‌های سنگین در قشم
به گزارش هرمیزان، هرمیزانداد حسن‌زاده مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان بر آمادگی دستگاه‌های اجرایی جزیره قشم برای بارش‌های پاییزی فراتر از نرمال تأکید کرد.

به گزارش هرمیزان، مهرداد حسن‌زاده مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان بر آمادگی دستگاه‌های اجرایی جزیره قشم برای بارش‌های پاییزی فراتر از نرمال تأکید کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، در جلسه فوق‌العاده ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان قشم گفت:بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور، احتمال بارش‌های بالاتر از حد نرمال در پاییز و زمستان در بخش‌هایی از کشور وجود دارد و ممکن است بخشی از این بارش‌ها در مدت زمان کوتاه رخ دهد؛ از این رو هماهنگی دستگاه‌ها و انجام اقدامات پیشگیرانه ضروری است.

مهرداد حسن‌زاده افزود: طرح این موضوع به معنای پیش‌بینی وقوع حتمی بحران نیست و هدف، افزایش آمادگی دستگاه‌ها، مدیریت به‌موقع شرایط و کاهش خسارت‌های احتمالی است.

وی همچنین بر نقش مردم و جوامع محلی در مدیریت حوادث تأکید کرد و از همکاری فرماندار، ستاد بحران و مردم قشم در حوزه مدیریت بحران قدردانی کرد.

لینک کوتاه : http://hormizan.ir/?p=8787

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.